APK 

Autobedrijf Brakenhoff is RDW erkend en keurt alle typen auto's

Airco

Kom langs bij uw specialist in auto airco onderhoud

Onderhoud

Ook voor onderhoud bent u bij Autobedrijf Brakenhoff op het goede adres.

Reparatie

Wij zorgen voor alle reparatie of vervanging onderdelen aan elke auto

De meeste auto's dienen ieder jaar verplicht te worden gekeurd. Dit betreft de Algemene Periodieke Keuring, of kort gezegd de APK keuring. Als uw auto moet worden gekeurd, let er dan op dat u dit op tijd laat doen en voorkom een boete voor het niet op tijd APK laten keuren van uw auto. Neem voor de zekerheid minstens drie a vier weken voor de uiterlijke keuringstermijn contact met ons op en maak een afspraak, zodat uw auto op tijd gekeurd kan worden.


Steeds meer automobilisten hebben een airco in hun auto. In de zomer houdt een koude airco de auto koel, in de winter voorkomt de airco onder meer beslagen ruiten. Uit onderzoek is gebleken dat een koele automobilist zich beter kan concentreren en een groter reactievermogen heeft. Een airco is niet per definitie goed voor het milieu maar is wel om bovenstaande reden erg belangrijk. U kunt bij ons terecht voor Airco onderhoud en reparatie van alle typen auto's.


Regelmatig onderhoud aan uw auto is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt dat u veilig de weg op kunt.
Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij Autobedrijf Brakenhoff dan ook aan het juiste adres. Alle onderhoud, zoals een kleine beurt en grote beurt en vervangen van versleten onderdelen worden uitgevoerd. Autobedrijf Brakenhoff werkt uitsluitend met de beste producten en merken. Zo bent u verzekerd van het beste voor uw auto!


Uw auto is iets waar u vaak heel zuinig op bent. Het is dan ook erg vervelend als hij schade heeft en gerepareerd moet worden. Bij Autobedrijf Brakenhoff gaat uw auto pas weer weg als hij 100% gerepareerd is. Uiteraard dient de schade van tevoren te worden bekeken, om te kunnen bepalen of de reparatie kan worden uitgevoerd. Dan heeft u ook meteen een idee van de kosten. Geen verrassingen voor u en uw auto als u hem laat repareren in Westzaan bij Autobedrijf Brakenhoff.

Bel gewoon met Brakenhoff - 075-6227262

We zijn u graag van dienst!

U vindt onze garage in Westzaan, vlakbij het gemeentehuis.

En op zo'n 200 meter afstand van de Watertoren te Assendelft