In & verkoop

De plaats in Westzaan voor aankoop en verkoop van gebruikte auto's

Storingen

Autobedrijf Brakenhoff verhelpt alle storingen aan de electronica in uw auto

Banden

Op tijd wisselen van zomer en winterbanden, ook stalling

Velgen

Ook voor vervanging of nieuwe velgen zit u bij Autobedrijf Brakenhoff goed

Natuurlijk kunt bij ons ook terecht voor een occasion, hulp bij de verkoop van uw auto en alles wat met inkoop en verkoop van uw auto te maken heeft. Kijk elders op onze site naar de occasions en vraag gerust in de garage om hulp als u denkt deze nodig te hebben. Wij helpen u graag bij de aanschaf van uw auto.


Er is bijna niets zo irritant als een storing in uw electronische apperatuur. Telkens dezelfde problemen? Brandt uw storingslampje? Werkt uw centrale deurvergrendeling niet meer? Gaan uw ramen niet meer omhoog of omlaag? Laadt uw accu niet meer op tijdens het rijden? Vervelende zaken die gemakkelijk door een vakman zijn te verhelpen. Aarzel niet en maak snel een afspraak want Autobedrijf Brakenhoff verhelpt alle storingen aan de electronica in uw auto.


Om een auto goed contact te laten krijgen met het wegdek zijn er goede autobanden nodig. Autobanden heb je in verschillende soorten en maten. Wij geven hier een korte omschrijving van wat belangrijk is. Voor vragen bel je ons gewoon of wandel je binnen. Autobanden bestaan niet in allerlei maten maar ook in allerlei soorten. Denk bijvoorbeeld aan winterbanden of all season. Bij het aanschaffen van een autoband moet je dus een keuze maken voor welk weertype de band bedoeld is. De banden hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Voor de juiste banden onder uw auto vraagt u ons gewoon om een passend advies.Velgen kennen (steek)- maten. PCD (Pitch Circle Diameter). Dit is een code die de maat van de bevestigingspunten van een velg aangeeft. Uit onder andere deze maat kan worden opgemaakt of een velg geschikt is voor een bepaalde auto. Een eerste onderscheid dat kan worden gemaakt wanneer we kijken naar een velg, is het aantal bevestigingsgaten dat een velg bevat. Zo zijn 4 of 5-gaats velgen het meest voorkomend bij personenwagens. Bel Autobedrijf brakenhoff voor een goed velgen-advies!


Bel gewoon met Brakenhoff - 075-6227262

We zijn u graag van dienst!

U vindt onze garage in Westzaan, vlakbij het gemeentehuis.

En op zo'n 200 meter afstand van de Watertoren te Assendelft